Politie zoekt getuigen van plofkraak

dinsdag 23 mei 2017

Geffen - De politie is op zoek naar getuigen van een plofkraak aan het Dorpsplein in Geffen. Daar werd rond 3.00 uur vannacht een pinautomaat uit de muur geblazen. Brokstukken lagen in een straal van enkele tientallen meters verspreid rond het bankgebouw.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Door de technische recherche werd onderzoek verricht en de eerste getuigen konden direct worden gehoord. Daaruit kwam het beeld naar voren dat bij de plofkraak een donkerkleurige personenauto betrokken was en dat er minimaal twee daders waren. Er valt niet uit te sluiten dat er nog anderen bij de plofkraak betrokken zijn. De twee mannen waren in het zwart gekleed en droegen een bivakmuts op het hoofd. 

Na de plofkraak gingen de daders er in de donkerkleurige personenauto vandoor. Ze reden met hoge snelheid in de richting van de Rijksweg. Het is nog niet duidelijk of zij iets buit hebben gemaakt. Het spreekt vanzelf dat door de plofkraak veel schade ontstond aan het bankgebouw.  

De politie doet verder onderzoek en daarbij zijn we dringend op zoek naar getuigen. Iedereen die iets gezien heeft of mogelijk iets weet dat er mee te maken heeft, kan contact opnemen via 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. 

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rosmalen | 112 alarmeringen Rosmalen | Goedkoop Tanken in Rosmalen | Supermarkten in Rosmalen | Weerbericht Rosmalen