Aanhouding in onderzoek naar woningoverval

dinsdag 14 juni 2016

Vught - De politie hield dinsdagochtend rond 10.00 uur een 32-jarige man uit Den Haag aan voor mogelijke betrokkenheid bij een overval op een vrijstaande woning in Vught op 28 februari van dit jaar.

Die zondagavond drongen rond 23.00 uur twee mannen de villa van een ouder echtpaar binnen. In de woning worden de bewoners bedreigd. Onder meer met sieraden gaan de drie daders er uiteindelijk ervandoor.

In het onderzoek riep de recherche meerdere keren de hulp in van het publiek. Zo werd aandacht voor de zaak gevraagd in opsporingsprogramma’s en op social media. Dat leidde weliswaar tot meerdere tips, maar niet tot de oplossing van de zaak.Uitgebreid rechercheonderzoek bracht de politie bij de nu aangehouden man uit Den Haag. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de overval. Met de aanhouding van de verdachte is de zaak niet rond. De recherche blijft afhankelijk van informatie van iedereen die meer weet over de mogelijke achtergronden van de overval of daders.

Meer informatie over de zaak is te vinden op de speciale themapagina, waar onder meer een reconstructie is terug te vinden over de zaak.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rosmalen | 112 alarmeringen Rosmalen | Goedkoop Tanken in Rosmalen | Supermarkten in Rosmalen | Weerbericht Rosmalen